Se aika vuodesta

Nyt kun istun kalpean valon edessä on jo torstai, mutta olen kirjoittanut tämän jo pari päivää aiemmin kulkiessani sen suuren lämpimän valon alla. Minulle se on tyypillistä, ajatella tekstimuodossa ikäänkuin kirjoittaisin tarinaa näkemälleni ja kokemalleni. Kuin olisin elokuvan henkilö, jonka ajatukset ilmestyisivät ruudulle tekstityksenä. 

Selkää vasten tuntuva lämpö, tienvarsilta paljastuvat roskat, varpaiden alla hiertävät hiekoituskivet, moottoripyörän pärinä, nahkatakkiset teinit, esiin hiipivä halu kävellä joka paikkaan, jäätelön syöminen ulkona, ravintoloiden edustoille nousevat terassit, kantapäistä kastuneet sukat, koirankakan haju eteisessä....Jopa se kuulostaa positiiviselta nyt kun on se aika vuodesta. 

Olo sietämättömän kevyt ja suupielet nousevat väkisin. Niinkun joku olisi uudelleenohjelmoinut minut viikko sitten. Tietänenkö itsekään mikä on syytä ja mikä seurausta, mutta toimin automaatiolla. Kun istut aivoriihessä tulevan työnantajan kanssa, hymyile. Kun palautat vieraan lapsen tippuneen hanskan Prismassa, hymyile. Kun puhelin ilmoittaa tykkäyksestä profiilikuvassasi, hymyile. Kun tunnet hänen huulensa kaulallasi niin hämmennyksen seasta, hymyile. Aina kun aurinko paistaa, hymyile.

Minulla on kylmän jäljiltä vasta hiljalleen lämpenevissä soluissani tunne, että jotain mieletöntä on tulossa. Jotain väistämätöntä ja kepeää. Näin ei pitänyt todellakaan käydä, mutta olen rakastunut. Tähän aikaan vuodesta. 2 kommenttia:

 1. Olisi mukava lukea postaus millaiset välit teillä on lapsien isän kanssa ja onko tämä joku uusi rakkauden kohde

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä se on aika pitkälti semmoinen aihe josta en voi kirjoittaa. Ainakaan asiakseni, kovinkaan laajasti. Siihen nitoutuu niin monta asiaa ja monen ihmisen elämää, ettei se tunnu sellaisenaan soveliaalta tai joutuisin hirveästi miettimään mitä voin kirjoittaa mikä taas ei sovi miun tyyliin lainkaan. Mutta meidän välit on tällä hetkellä ihan hyvät. :)

   Jonkunlaista eroperheenä toimimisen postausta voisi kyllä kaavailla, jos sellaiseen on kiinnostusta. :)

   Ja tässä rakastumisessahan oli kyse ihan vain tästä keväästä. ;)

   Poista

Haluaisitko sanoa jotakin?