Syvemmälle

On kaksi kanavaa joiden kautta näkee miun pään sisälle: Spotify-listat ja Pinterest-taulut. Sen lähemmäs miun ajatuksia ei juuri voi päästä lukematta miun päiväkirjaa. Tietenkään pelkästään niitä katsomalla ei voi tietää mikä oli se asia, joka sai miut poimimaan sen sinne. Siksi ajattelinkin tehdä aina loppukuusta tämmöisen koosteen siitä, mikä lainaus puhutteli ja mikä biisi soi eniten. 

Ja eritoten miksi. 

Maaliskuu on valunut läpi sormien lähes yhtä nopeasti kuin edeltäjänsä. Aurinko on uskaltautunut näkyville jo useimpina päivinä ja piakkoin siirretään taas kelloja kesää kohti. Valo piristää minua, aina. Silti kevät tuo joka kerta mukanaan jonkinlaisen paineen. Pitäisi uudistua, saada aikaiseksi, tulla paremmaksi ihmiseksi. Vain seuraavaa pimeää talvea varten? Tämä kevät on erilainen kaikin mahdollisin tavoin. Keväisin kuuluisi nimittäin myös rakastua jos vain suinkin. Tulevia valoisia öitä varten? Ei miulle.
(Pinnattu tältä sivulta)

Oon tässä kuussa käyttänyt paljon aikaa ja ajatuksia tulevaan elokuuhun. Sain taannoin nimitäin kunnian toimia kaasona ystäväni häissä. Ihan mahtavaa, ihanaa ja aika raskasta. Sen takia miun Pinterest on täyttynyt polttari ja häähommista. Etin täydellistä mekkoa ja pinnaan ihania vintage-tyylisiä saavuttamattomia pukuja taulut täyteen. Miulla ei oo edes värirajotusta, valkosen lisäks, joten en tiedä miten ikinä saan valittua. 

Musiikin suhteen oon ihastunut näihin cover-potpureihin ihan täysillä. Nää sopii niin hyvin ihan mihin vaan tilanteeseen taustamusiikiksi. Pari viikkoa sitten makasin sunnuntaina yksin krapulassa, tuijottelin ikkunasta ja kuuntelin tämän kyseisen varmaan kahdeksan kertaa putkeen. Kelluin vain siinä olotilassa, joka on suorastaan sunnuntain ilmentymä.


Rakastan näiden kahden jokaista biisiä, koko tätä albumia. Jokainen niistä osuu jonkun kulman kautta niin hyvin, niin hyvin että sattuu. Koska kaikki nää vuodet ja  nää kaikki kertoo susta.


"Sä haluut vaan tilaa
Ja mä teen kaiken oikein
Koska en vaan, haluu tätä pilaa
mut jos en nää sun viestei, voi ei sä alat panikoimaan
Ees ja taas vuoroin toista kiinnostaa
Tietääkö meistä kumpikaan
Että kuka mä oon sulle
Kuka mä oon sulle?"


"Sä se osaat mulle uskotella

Et teen sulle kaikesta vaikeeta
Minkä mä sulle voin kun sä sanot sen noin
Sä sanoit voi voi unohda toi
Mä katoin sormien läpi niinku toivoit
Minkä mä sulle voin kun sä sanot sen noin
Kun sä sanot sen noin"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluaisitko sanoa jotakin?