Positiiviset

Tänään on ollut jotenkin aika raskas päivä, joten jos listaan päivän positiiviset asiat ja toivon että huomisesta tulee sitten parempi?

Sain hammaslääkärissä kehuja "Ihanan stabiilista purennasta" ja kuulemma muutenkin hyvät hampaat. Mikä oli miellyttävää, sillä odotin saarnaa kun kaksi paikattavaa reikää kuitenkin löytyi. 

Olin liikenteessä kävellen, aurinko paistoi ja oli muutenkin hyvä sää. 

Kävin kampaajalla ja sain uuden ihanan mallin hiuksiini. Ja jälleen kehuja hiusteni runsaudesta, joka on myös aina mukavaa.

Pienten vastoinkäymisten jälkeen käsin tiskaamisen aika on vihdoin ohi ja meillä on tiskikone! Ja se toimii!

Käytiin katsomassa ja sylittelemässä (ja ehkä vähän nuuskimassa) Ellen pikkuisinta pikkuserkkua ja se oli edelleen ihan mahdottoman söpö. Ja oisin voinut ottaa sen kotiin.

Miun lempisorbettia, Pappagallon sitruunaa, oli tullut taas Prismaan ja sijoitin siihen puolikkaan kympin. 

Kun tulin kotiin niin joku komea nuori mies jutteli miulle pihalla. (Toki jos tää ois elokuva niin se ois myös kantanut miun ostokset ja ois päädytty toistemme syliin ruokapöydälle. Jos miulla siis olisi ruokapöytä.)

Yks miun ihan parhaimmista ystävistä saapui tänään maakuntaan, joten sehän on jo periaatteessa täällä! Ollaan nähty viimeks kuukausi sitten, mikä tosin meidän mittapuulla on jopa lyhyt aika. Ihanaa silti. 

Saan mennä nukkumaan miun omiin Tom of Finland-lakanoihin parin The Affair-jakson ja sorbetin jälkeen. Ja nukkua aamulla pitkään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Haluaisitko sanoa jotakin?