Pupusynttärit

Meidän perheen pienimmäinen täytti siis viikonloppuna kaksi. Tai "toinen" kuten hän itse asian ilmaisisi. Jälleen suunnittelu lähti käyntiin jo syyskuun alussa, vaikkakin teemoja selailin jo viime keväänä. Alunperin olin innoissani järjestämässä talviteemaisia synttäreitä, mutta sitten kuin tilauksesta tuli Frozen-villitys ja kuoppasin ajatuksen välittömästi. Lopulta päädyin taas helppoon eläinteemaan, viime vuonnahan meillä oli elefantteja. Tänä vuonna juhlittiin siis pupusynttäreitä teemavärein oranssi, vihreä ja valkoinen. 

Juhlittiin ihan kotona ja tällä kertaa vilinää riitti. Vieraita oli huomattavasti enemmän kuin viime vuonna, vaikka kutsuttuja oli oikeastaan sama määrä. Oli tosi kiva näin, vaikka se aika meni kyllä tosi nopeasti ja oli ehkä hieman ahdasta. Aloin tosiaan valmistelut taas hyvissä ajoin ja koristeluun sain huikean jelpin Pretty pretty partyn Jeninalta kun kehittelimme yhteistyössä Bunny-synttäripaketin meidän teemaväreissä. Nuo olemassa olevat teemapaketitkin oli aivan meidän tyylisiä, joten olin heti mukana kun Jenina Facebookissa kyseli kiinnostuneita. Jaoin siis hieman ideoitani Jeninalle, joka loi niiden pohjalta kokonaan uuden teeman ja postitti koristeet meille. Noiden nettisivuilla näkyvien itse leikattavien printtien lisäksi saimme kuvissa näkyvät pillit, ilmapalloja ja paperipusseja. Ihan rehellisesti sanottuna tämä oli helppo tapa pitää teema kasassa ja nopeampaa kuin ideoida ja hankkia kaikki koristeet eri paikoista. Kiitos siis Jeninalle upeista koristeista!

Kakkuapua taas löytyi lähempää. Upean sokerimassakakun loihti Ellen kummitäti. Teimme syyslomalla yhdessä koristeita ja Jenni miehensä kera tuli auttamaan synttärijärjestelyissä jo perjantaina. Kakku sai paljon kehuja, eikä suotta. Hirmuisesti kiitoksia myös teille avusta, olisin ollut puolet stressaantuneempi ilman teitä. Muuten ruokapuolella tarjolla oli esimerkiksi töpöhäntiä (vaahtokarkkeja), pupun papanoita (suklaa rusinoita), kasvimaan dippikasvikset, pupun ruokaa (ruokaisampi salaatti), porkkanakakkumuffineja sekä tortillakiekkoja. Kaikki maistuivat ja mitään ei jäänyt hirveitä määriä yli! Ainoastaan kakkua on edelleen jääkaapissa, koska minä en itse syö suklaakakkua. Muuten sekin olisi kyllä jo hävinnyt.

Oli aivan superihanat juhlat ja Elle sai kivoja lahjoja. Ja tuntui ihan hirveältä se määrä, kohta on joulukin. Elle sai esimerkiksi ihanan ison virkatun mustekalan, muumi joulukalenterin, erilaisia koruja, Muumit Rivieralla-elokuvan, tunikan, hammashuoltotarvikkeita ja muovailuvahat. Sain itsekin pari lahjaa huomisia synttäreitä silmällä pitäen. Synttäreiltä Elle lähti yöksi mummolaan ja minä kävin vähän juhlistamassa omia synttäreitä. Sunnuntaina vietettiin isänpäivää sitten miun porukoilla kun käytiin Elle takasin kotiin. Viime viikon räkäisyys huipentuikin sitten kuumeeseen ja tauti puhkesi kunnolla. Joten tämä viikko menee varmaan parennellessa, toivottavasti kuitekin päästään neuvolaan! Itsekin eilen aloin olla vähän tukkoinen ja nyt vain toivon ettei kuumetta pukkaa. Mutta summa summarum oli ihanat synttärit ja kiitos kaikille! 


*Koristeet saatu yhteistyön kautta

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Jenni ei ollu ihan nii tyytyväinen, turhan kriittinen! :D

   Poista
 2. Wautsi, mikä kakku! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli! Ja kuulemma hänen toinen sokerimassakakku vasta.

   Poista
  2. Miun eka kakku ei ottanu ees onnistuakseen,joten toisestakaan tuskin tulee noin hyvä :D

   Poista

Haluaisitko sanoa jotakin?